Prijava

Prijava

Uporabnik
Geslo
Zapomni si me

Registracija

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Geslo
Verify password
Email
Verify email

Projektna pisarna Maribor

Nahajate se: Domov O nas Novice Sodelovanje predstavnikov projekta URBAN INNO na konferenci »HOW CAN CITIZEN’S CROWDSOURCING FOSTER DEMOCRACY IN EUROPE?«

Sodelovanje predstavnikov projekta URBAN INNO na konferenci »HOW CAN CITIZEN’S CROWDSOURCING FOSTER DEMOCRACY IN EUROPE?«

URBAN-INNO CMYKPredstavniki projekta URBAN INNO in iniciative Smart City Maribor smo se odzvali vabilu na mednarodno konferenco z naslovom HOW CAN CITIZEN'S CROWDSOURCING FOSTER DEMOCRACY IN EUROPE? Dogodek je potekal 26. oktobra 2016 v Ljubljani, v organizaciji Inštituta za elektronsko participacijo in Mreže nevladnih organizacij za vključujočo informacijsko družbo.
Glavni namen konference je bilo razpravljati o različnih vidikih množičnega sodelovanja ljudi (crowdsourcing) v demokratičnem življenju in političnih odločitvah na nacionalni in evropski ravni, predstaviti praktične primere ter opredeliti okvir za uporabo inovativnih metod elektronske participacije na primeru množičnega sodelovanja v demokratični razpravi o prihodnosti Evropske unije.
Predstavniki projekta URBAN INNO in iniciative Smart City Maribor smo predstavili projekt URBAN INNO, praktične primere sodelovanja občanov z mestno upravo ter prihodnje izzive tega področja.

 

konferenca1

konferenca2

konferenca3

          Zorica             MOM logo

 

 

Služba za razvojne projekte in investicije - projektna pisarna

 

E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.