Prijava

Prijava

Uporabnik
Geslo
Zapomni si me

Registracija

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Geslo
Verify password
Email
Verify email

Projektna pisarna Maribor

Nahajate se: Domov O nas Novice Projekt UPSIDE – v Mariboru je marca 2015 potekalo 7. srečanje projektnih partnerjev

Projekt UPSIDE – v Mariboru je marca 2015 potekalo 7. srečanje projektnih partnerjev

upside banner

Mestna občina Maribor aktivno izvaja projekt UPSIDE in je partner mednarodnega projektnega konzorcija partnerjev, ki prihajajo iz Danske, Estonije, Nemčije, Nizozemske, Švedske in Slovenije.

Poslanstvo projekta je, na podlagi pilotskih projektov v različnih regijah, povezati v enotno platformo ključne deležnike lokalnega okolja, ki generirajo razvoj ali zanj omogočajo pogoje (to so npr. lokalna skupnost, univerza, podjetja in raziskovalno-razvojne institucije).

Projektni partnerji se redno sestajamo na delovnih srečanjih, mesto Maribor pa je tokrat gostilo srečanje prvič. Na sestanku smo pregledali realizirane aktivnosti oz. do sedaj izvedene delovne pakete ter razreševali odprta vprašanja, ki nastajajo med izvajanjem tekočih aktivnosti.

Konzorcij je že dosegel enega izmed ključnih rezultatov projekta, pripravo akcijskega načrta, ki je podlaga za sodelovanje v dvanajstih identificiranih skupnih aktivnosti projekta. Mestna občina Maribor sodeluje v osmih, še posebej v aktivnosti, kjer je predviden končni rezultat vzpostavitve iniciative Smart City Maribor.

 

DSC03608  DSC03609  DSC03616

          Zorica             MOM logo

 

 

Služba za razvojne projekte in investicije - projektna pisarna

 

E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.