Prijava

Prijava

Uporabnik
Geslo
Zapomni si me

Registracija

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Geslo
Verify password
Email
Verify email

Projektna pisarna Maribor

Nahajate se: Domov O nas Novice Zaključna konferenca projekta Zelena partnerstva – Lokalna partnerstva za zelena mesta in regije

Zaključna konferenca projekta Zelena partnerstva – Lokalna partnerstva za zelena mesta in regije

Na Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije – Kmetijsko gozdarskem zavodu Maribor, smo si kot vodilni partner v projektu Zelena partnerstva – Lokalna partnerstva za zelena mesta in regije, zadali ambiciozno nalogo, kako izboljšati izvedbo lokalnih javnih politik tako, da bi najbolje izkoristili lokalni potencial obnovljivih virov energije ter izboljšali energetsko učinkovitost regij in mest.

Vabimo vas, da se nam pridružite na zaključni konferenci projekta, ki bo namenjena izmenjavi izkušenj, znanja in kompetenc, ki lahko lokalnim skupnostim pomagajo pri načrtovanju in izvajanju energetskih strategij.

Na zaključni konferenci partnerji iz 11 mediteranskih regij predstavljamo vodič Step by Step, ki služi kot pripomoček za izvedbo posameznih projektov, predvidenih v lokalnih energetskih strategijah. Partnerji bodo z avditorijem delili izkušnje pri premagovanju različnih ovir, ki onemogočajo uresničevanje dobrih idej.
V prihajajočih tednih vam bomo posredovali tudi končni program konference. V kolikor bi želeli, da katero od vaših vprašanj, ki jih obravnava projekt, vključimo v razprave s sodelujočimi strokovnjaki, nam to sporočite. Potrudili se bomo, da konferenco naredimo privlačno tudi z vključevanjem lokalnih izzivov in iskanjem rešitev v mednarodnem partnerstvu.

Več si lahko preberete tukaj ...

          Zorica             MOM logo

 

 

Služba za razvojne projekte in investicije - projektna pisarna

 

E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.